loading

Novalim Bezlepková bábovka v prášku 250g

Kód produktu: z44298

Novalim Bezlepková bábovka v prášku 250g

Dostupnosť:pozajtra u vás
Cena:1,40 €

Do obľúbených

  • Dopravné už od 1,90 €. Blesková doba dodania ×

    Najlacnejšie dopravné
    Dopravné už nie je prekážkou! U nás je totiž dopravné už od 1,90 €.

    Doprava zdarma
    Urobiť si väčšiu radosť sa oplatí. Pri nákupe nad 50,00 € je totiž doprava úplne ZDARMA.

    3 spôsoby dopravy
    Vyberte si ten najmilší spôsob dopravy. K dispozícii vám je dodanie GLS, DHL Parcel a Uloženka v Bratislave.

  • Lehota na vrátenie 1 rok × Lehota na vrátenie 1 rok

    1 rok na vrátenie tovaru bez udania dôvodu
    Dostanete toľko času, koľko potrebujete. Počas 1 roka od obdržania balíčka nám môžete neporušený tovar bez udania dôvodu kedykoľvek vrátiť.

  • Produkt je bez lepku
  • Lekárska poradňa ZADARMOLekárska poradňa ZADARMO
NovalimBezlepková bábovka v prášku 250g37.88400000out_of_stock

Popis:

Popis: Bezlepková bábovka v prášku -
tradičné, s vanilkovou príchuťou. Jednoduchá príprava - stačí pridať vajcia a
olej. Suroviny (múčna zmes, čerstvé vajcia, olej) zmiešame a vyšľaháme na
hladkú hmotu. Dáme do formy a pečieme. Alternatívne: olej postupne zamiešame do
žĺtkov na homogénnu hmotu, primiešame múčnu zmes a zľahka vmiešame bielkový
sneh. Dáme do formy a pečieme.


Zloženie: cukor,
zemiakový škrob, kukuričný škrob, sójová múka, modifikovaný kukuričný škrob,
zemiaková múka, soľ, vanilkový cukor, emulgátor E471, kypriace látky E450 a
E500 (Glutén <20mg / kg)
hmotnosť:
250g
Krajina pôvodu: Slovensko


Príprava: Suroviny (múčne zmes,
čerstvé vajcia, olej) zmiešame a vyšľaháme na hladkú hmotu. Dáme do formy a
pečieme. Alternatívne: olej postupne zamiešame do žĺtkov na homogénnu hmotu,
primiešame múčnu zmes a zľahka vmiešame sneh z bielkov. Dáme do formy a
pečieme.


Značka:

Novalim

Prezerali ste tieto produkty

  • Novalim Bezlepková bábovka v prášku 250g
Lekárska poradňa zadarmox

Radi vám upravujeme ponuku na mieru, ale aby sme to zvládli, používame k tomu súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
OK Viac informácií

prvni