loading

čokoládové hľuzovky

čokoládové hľuzovky
  • 255 g tmavej vysokopercentný čokolády
  • 90 ml kokosového mlieka
  • 1/2 lyžičky vanilky
  • Kakaový prášok, kokos alebo jemne mleté orechy na obalenie

Najemno nasekanú čokoládu roztavíme vo vodnom kúpeli. Zvlášť si zohrejeme kokosové mlieko (nie do varu) a vmiešame do roztavenej čokolády. Zakryjeme a necháme asi 5 minút odpočinúť. Pridáme vanilku a pomaly miešame, aby hmota zostala jemná a krémová. Zmes dáme na 2-3 hodiny do chladničky, kým nestuhne. Lyžičkou tvoríme zo zmesi malé guľôčky, ktoré obaľujeme kakaom, orechmi alebo kokosom. Skladujeme v chladničke. Pred podávaním necháme pri izbovej teplote po dobu 10-15 minút povoliť.

 
Aktívne filtre:
Čokoládové hľuzovky×
17 produktov
Radiť podľa:Obľúbenosticeny
Doprava zadarmo s Goldim
Akcia Terezia Company
HORE