loading
loading
 
Nájdených 2 produktov

+Filter

Cena

EUREUR

OdDoEUR

Skryť

Konzistencia

Vymazať

Nájdených 2 produktov

Radiť podľa:

  • Zobrazit popis značky

    Ghí je v podstate topené maslo, kedy špeciálnou technikou oddeľujeme tuk od pevných mliečnych častíc. Podľa ajurvédskej medicíny ghí posilňuje ojas, zdroj životnej energie. Svojimi jedinečnými účinkami posilňuje tráviaci oheň, čím podporuje vstrebávanie výživných látok a zvyšuje tak nutričnú hodnotu potravín. Možno ho používať pri vyšších teplotách. Jeho bod zadymenie je oveľa vyššia oproti ostatným bežne používaným olejom - 250 ° C. Na rozdiel od klasického masla nežlkne. Môžeme ho pridávať do obilných kaší, zeleninových nátierok, sladkých múčnikov, ako základ dusených zeleninových zmesí, na pečenie, na smaženie a opekanie.

Hore

Nájdených 2 produktov
Lekárska poradňa zadarmox
Radi vám upravujeme ponuku na mieru, ale aby sme to zvládli, používame k tomu súbory cookie.
Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
OK
prvni