Doprava ZDARMA od 75,00 € | 2 mesiace na vrátenieZákaznícky servis[email protected]|+421 220 512 509
0

Jablčný RAW torta (8 porcií, tortová forma 22cm)

korpus:

  • 110 g pohánkových vločiek
  • 100 g vlašských orechov
  • 200 g nesířených hrozienok
  • 100 g jabĺk bez jadrovníkov
  • 3 lyžice nepraženého kakaa
  • 1/2 lyžičky pravej škorice mletej

 

 

 

krém:

  • 300 g jabĺk bez jadrovníkov
  • 100 g vlašských orechov
  • 2 lyžice medu
  • šťava z 1citrónu
  • 1/2 lyžičky pravej škorice mletej
  • vanilkový extrakt
  • 5 lyžíc kokosového oleja

 

Plnka:

  • asi 600 g jabĺk bez jadrovníkov nakrájaných na tenké plátky

 

posýpka:

  • 80 g nasekaných vlašských orechov

 

Suroviny na korpus rozmixujeme a vzniknutú lepkavú zmes rovnomerne natlačíme na dno tortovej formy. Ingrediencie na krém takisto rozmixujeme, tentokrát pokiaľ možno úplne dohladka. Krémom ľahko potrieme korpus a vyskladáme na neho vrstvu z plátkov jabĺk. Znovu natrieme krémom a pokračujeme vo vrstvení, kým máme dosť krému. Trochu si ho necháme na záver na zakrytie poslednej vrstvy, ktorú zasypeme nasekanými orechmi. Tortu uložíme do chladničky aspoň na dve hodiny zatuhnúť.

Spolu 8 produkty