Doprava ZDARMA od 75,00 € | 2 mesiace na vrátenieZákaznícky servis[email protected]|+421 220 512 509
0

Jahelník s makom

  • 500 g pšena
  • 80 g maku
  • 100 g jačmenného sladu
  • 5 jabĺk
  • sušené slivky
  • škorica
  • slnečnicové semienko
  • kokosový olej
  • kokos

Pšeno sparíme, povaríme. Na 1 hrnček pšena použijeme 2 hrnčeky vody. V priebehu varu tu a tam zamiešame. Akonáhle sú mäkké, precedíme ich, vložíme do misy, pridáme pomletý mak, nastrúhané jablká, škoricu, nakrájané sušené slivky, slnečnicové semienko. Dosladíme. Zmes dobre premiešame a vkladáme do misy na pečenie, ktorú sme vymazali kokosovým olejom a vysypali kokosom. Pečieme približne hodinu, kým sa hore nevytvorí jemná krusta. Ak by sme chceli skombinovať s bielkovinou, možno zmes rozdeliť na dva diely, medzi ktoré vložíme tučný tvaroh.

Spolu 8 produkty