Doprava ZADARMO od 35,00 € | 2 mesiace na vrátenieZákaznícky servisinfo@prezdravie.sk|+421 220 512 509
0
0

Jáhlový puding s morušami

  • 120 g pšena
  • 50 g strúhaného kokosu
  • 0,5 l mandľového mlieka
  • 3 lyžice javorového alebo ryžového sirupu
  • 2 dcl vody
  • 200 g moruší
  • Olej z vlašských orechov

Pšeno prepláchneme teplou vodou a dáme variť s mandľovým mliekom približne 15 až 20 minút, kým nezväčší objem a nie sú úplne mäkké. Vmiešame strúhaný kokos a javorový alebo ryžový sirup a necháme vychladnúť na izbovú teplotu. Pred podávaním premiešame a pridáme moruši. Na záver môžeme pridať trochu oleja z vlašských orechov. Pochutnajte si na tejto vitamínové a minerálne bombe.

Autorka receptu Silvia Horecká.

Spolu 4 produkty

Filtrovanie









Javorový sirup 100% Grade A BIO 250 ml
Bio nebio
Javorový sirup 100% Grade A BIO 250 ml
do 1.6. u vás
Bio Pšeno 500 g
Bestseller
Country Life
Bio Pšeno 500 g
do 1.6. u vás
Javorový sirup 100% Grade C BIO 250 ml
Bio nebio
Javorový sirup 100% Grade C BIO 250 ml
do 1.6. u vás
Kokos strúhaný BIO 200g
Bio nebio
Kokos strúhaný BIO 200g
do 1.6. u vás