loading

Kombucha - kultúra pre domácu výrobu nápoja 200 g

Značka: Topspo | Kód: z2557
Topspo Kombucha - kultúra pre domácu výrobu nápoja 200 g
{{ vivalang.productIsNotAvailableWatch }}
{{ product.backupPrice }}
{{ vivalang.onPurchase }} {{ product.quantityDiscount.nextPriceCount }} {{ vivalang.andMorePieces }} {{ vivalang.cartAmountUnit }} {{ vivalang.youSave }} {{ product.quantityDiscount.savedPrice }} / {{ vivalang.currencySlashPiece }} {{ vivalang.minimumQuantityToOrder }} {{product.minQuantity}} {{ vivalang.cartAmountUnit }}
{{ product.price }} / ks
{{product.delivery}}
  • Dopravné už od 1,90 €. Blesková doba doručenia
    ×

    Najlacnejšie dopravné
    Dopravné už nie je prekážkou! U nás totiž dopravné už od 1,90 €.

    3 Spôsobov dopravy
    Vyberte si ten najmilší spôsob dopravy. K dispozícii vám sú výdajné miesta Uloženky, DPD výdajné miesta alebo DPD doručenie na adresu.

    Viac informácií
  • Lehota na vrátenie 6 mesiacov
    × Lehota na vrátenie 6 mesiacov

    6 mesiacov na vrátenie tovaru bez udania dôvodu
    Dostanete toľko času, koľko potrebujete. V priebehu 6 mesiacov od obdržania balíčka nám môžete neporušený tovar bez udania dôvodu kedykoľvek vrátiť.

Popis:

Kombucha je lahodný, osviežujúci a hlavne zdravie prospešný živý nápoj. Obsahuje vitamíny skupiny B (B1, B2, B3, B6, B12). Odstraňuje toxické látky z tela, normalizuje imunitný systém, dodáva organizmu bioenergiu.

Zloženie:

Ako používať:

Návod na prípravu nápoja z kombuchy: Pripravíme si sklenenú nádobu s obsahom najmenej 2 litrov, 2 litre vody, 180 g kryštálového cukru, 6 g sypaného čaju, materskú kultúru, špeciálny zákvas. Zvaríme vodu, necháme vylúhovať čaj, rozmiešame cukor a cez sitko zlejeme do nádoby. Do vychladnutého čaju prelejeme špeciálny zákvas, zamiešame a vložíme materskú kultúru (umytú vo vlažnej vode) hladšou stranou nahor. Nádobu zakryjeme plátnom a pripevníme gumičkou. Uložíme na miesto chránené pred priamym slnečným žiarením, výpary a dymom.

Kvasný proces musí prebiehať minimálne 7 dní pri teplote medzi 20-25 ° C. Ideálna teplota je 23 ° C. Odporúčame zlievať 8.-10. deň, ale časom si podľa chuti nápoja určíte, kedy zlievať. Ďalšie kvasenie nie je na závadu, nápoj je len kyslejší. Pred zlievaním vyberieme materskú a na povrchu nápoja novo vzniknutú dcérsku kultúru.

Tento postup stále opakujeme, iba špeciálny zákvas nahradíme 2 dcl vami vyrobeného nápoja. Ak chcete viac nápoje, môžete uvariť čaj do ďalších nádob a použiť dcérske kultúry. Dôležité je dodržať 2 dcl ráno na lačno.

Balenie:

  • 200 g kultúra kombuchy,
  • špeciálny zákvas,
  • návod na prípravu.

Upozornenie:

Pri akomkoľvek kontakte s kultúrami dbajte maximálne možné hygieny. Nápoj nemá žiadne vedľajšie účinky, preto je možné ho konzumovať v neobmedzenom množstve.

Ďalšie oznámenie:

V našej ponuke nájdete taktiež ďalšie zdravé nápoje .

Ďalšie informácie o produkte Kombucha - kultúra pre domácu výrobu nápoja, návod a ďalšie skúsenosti čitateľov nájdete v článku Čarovný nápoj z kombuchy .

Informacie o značke Topspo

KONTAKT: TOPSPO Strašice sro, Strašice 536, 338 45 Strašice.

Lékarská poradňa

Máte otázky k produktu?
Spýtajte sa odborníkov

Recenzie


86%
Hodnotenie
27.12.2017
Kombucha má na mňa veľmi dobré účinky, pretože celá rodina leží s angínou a ja som ju nedostal.
23.11.2017
Mojou prvou kombuchu som si zakúpila asi pred dvadsiatimi rokmi. Teraz som sa k nej vrátila a som tomu rada. Je chutná a hlavne čo je pre mňa plus - odvodňuje moje telo, takže už nemusím kupovať prášky. Obmedzila som aj jedlo, nie kvôli diéte, ale nemám potrebu toľko jesť, cítim sa dlhšie sýta.
09.08.2017
S produktom Kombucha som veľmi spokojná. Výroba nápoja z kombuchy, vďaka návodu, mi ide skvele a bez problémov.
04.07.2017
Kombuchu známy už dlho, nápoj z nej je veľmi lahodný a osviežujúci, bonus je jeho účinok na zdravie. Dlhšiu dobu som kombuchu nemohla zohnať medzi priateľmi, a tak som bola rada, že som ju objavila vo vašom internetovom obchode. Som veľmi spokojná a odporúčam všetkým priateľom.
20.06.2017
Kombuchu pijem pravidelne a vyzerá to, že sa mi upravilo zažívanie k lepšiemu.
HORE