loading

Knihy Medová kuchárka (Jaroslav Vašák)

Kód produktu: z43645

Knihy Medová kuchárka (Jaroslav Vašák)

Dostupnosť:zajtra u vás
Cena:5,20 €

Do obľúbených

  • Dopravné už od 1,90 €. Blesková doba dodania ×

    Najlacnejšie dopravné
    Dopravné už nie je prekážkou! U nás je totiž dopravné už od 1,90 €.

    Doprava zdarma
    Urobiť si väčšiu radosť sa oplatí. Pri nákupe nad 50,00 € je totiž doprava úplne ZDARMA.

    3 spôsoby dopravy
    Vyberte si ten najmilší spôsob dopravy. K dispozícii vám je dodanie GLS, DHL Parcel a Uloženka v Bratislave.

  • Lehota na vrátenie 1 rok × Lehota na vrátenie 1 rok

    1 rok na vrátenie tovaru bez udania dôvodu
    Dostanete toľko času, koľko potrebujete. Počas 1 roka od obdržania balíčka nám môžete neporušený tovar bez udania dôvodu kedykoľvek vrátiť.

  • Lekárska poradňa ZADARMOLekárska poradňa ZADARMO
KnihyMedová kuchárka (Jaroslav Vašák)140.63400000In stock

Popis:

Kniha je v českom jazyku.

Med je potravina s veľkým množstvom liečebných látok. Pôsobí protizápalovo, má priaznivý vplyv na srdce, lepšie sa po ňom zaspáva, uľahčí tiež odkašliavanie. V mede obsiahnuté antioxidanty zlepší imunitu nášho organizmu a zvýši v hrubom čreve aj účinnosť probiotickej kultúry, čím podporí trávenie.

Med je priamym rastlinným a živočíšnym produktom. Najväčší podiel (približne 70%) v mede tvoria jednoduché cukry - prevažne cukor ovocný (fruktóza 35-40%) a hroznový (glukóza 30-35%). V medu sa na rozdiel od bežného cukru nachádza mnoho mineálních látok, ako je napr. Železo, meď, mangán, draslík, vápnik a horčík. Obsahuje tiež mnohé vitamíny, ako je potrebné B1, B2, B6 a kyseliny pantoténovú, listovú, nikotínovú a biotín. K početným enzýmom podporujúcim premenu látkovú patrí invetáza, diastáza a kataláza obsahujúce amylázy.

 

Úryvok z úvodu:

Med uctievali už mnohé staroveké národy ako dar z nebies a obetovali ho svojim bohom. Med sa uplatňuje v dnešnej modernej medicíne, a to v prírodnom stave ako liečivo i ako základ mnohých ďalších liekov. V gastronómii zaujíma popredné miesto ako prírodné sladidlo.

(...)

Med je zmesou jednoduchých cukrov, ktoré sú ľahko stráviteľné a bez zložitých chemických procesov prechádzajú priamo do krvi. Dôležitou zložkou medu je inhibín, ktorý má schopnosť potláčať rast niektorých mikróbov. Med posilňuje srdce, rozširuje cievy a upravuje krvný tlak.

Počet strán: 222

Rozmery: 150 x 210 mm

Väzba: brožovaná

Ďalšie oznámenie:

V našej ponuke nájdete aj ďalšie zdravé kuchárky .

 

Ďalšie informácie o knihe Medová kuchárka nájdete v článku Medová kuchárka - dobrôtky z medu sú nielen chutné a voňavé, ale aj zdravé .

Značka:

Knihy

Prezerali ste tieto produkty

  • Knihy Medová kuchárka (Jaroslav Vašák)
1 rok na vrátenie tovaru
bez udania dôvodu
x

Radi vám upravujeme ponuku na mieru, ale aby sme to zvládli, používame k tomu súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
OK Viac informácií

prvni