loading

Recenzie, diskusie a skúsenosti:
Finclub Fin Avis 50 ml

2017-12-22 08:38:16

Pri prvej objednávke Fin Avis som netušila, že zďaleka nebude posledný. Fin Avis je prírodný zázrak. Po týždni užívania jeho účinky boli už takmer stopercentné. Psychické problémy ustali a kvapôčky nahradili Lexaurin aj Neurol.

2017-08-11 13:20:56

Fin Avis nám odporučil lekár neurológ, ktorý má v starostlivosti nášho syna, ktorý je hyperaktívny a má podozrenie na poruchu autistického spektra. Fin Avis užíva už rok a celkovo sa po ňom veľa upokojil a správne dávkovanie mu upravilo v noci spánok. Býval treba 2 hod v kuse nahor. Teraz je hore iba cca 2x do mesiaca. Sme s ním veľmi spokojní.

2017-06-20 07:47:46

Prípravok Fin Avis používam cca rok a spĺňa to, čo sa od neho očakáva. Nemôžem si na neho ani v najmenšom sťažovať.

2015-01-06 09:27:57

S výrobkom Fin Avis som spokojná.

2014-11-10 09:14:17

Produkt Fin Avis užíva môj desaťročný syn. Napísala nám ho MUDr. Lněničková z neurológie a sme s ním spokojní. Je hyperaktívny a v škole neudržal pozornosť. Od doby užívania Avis sa o veľa zlepšil, takže na produkt nedám dopustiť.

2014-06-17 08:00:49

S prípravkom Fin Avis som úplne spokojná a naozaj to pomáha pri strese, môžem odporučiť.

2014-05-26 14:48:10

Dobrý deň, s produktmi Fin Karditabs , OBEZIN a Fin Avis som naozaj spokojná.

2014-05-23 15:02:43

Dobrý deň, s prípravkom Fin Avis som úplne spokojná a naozaj to pomáha pri strese, môžem odporučiť.

2014-04-23 08:09:51

Allegra Comfort mi naozaj navodil pocit dobrej nálady, akurát je škoda, že je krabička skoro prázdna. Fin Avis je dobrý uspávací prostriedok. Je prírodný a som s ním veľmi spokojná. Budem objednávať ďalej.

2014-03-10 12:33:16

Neuran mi vyhovuje a myslím, že je to dobrý výrobok. Fin Avis je taky fajn, ale proti nespavosti mi viac zaberá produkt Tryptofán plus , Ktorý som u vás tiež zakúpila.

HORE