loading

Recenzie, diskusie a skúsenosti:
Barny´s Celadrin Extra silný 60 kapsúl

2018-01-11 07:56:36

Celadrin som si kúpila už opakovane ako doplnok k rehabilitačnému cvičenia a analgetické liečbe bolestí pri artróze kolenného kĺbu. Už po 14 dňoch užívania som prestala brať analgetiká, iba Celadrin a môžem potvrdiť, že sa mi bolesti objavujú len občas a v menšej intenzite.

2017-12-22 08:14:51

Celadrin mi veľmi pomohol. Hrozne ma bolelo koleno, už som nemohla ani spať. Chodenie sa stávalo problémom. Po vybraní necelého balenia sa cítim oveľa lepšie, dokonca si môžem dřepnout. Je to moc dobrý prípravok, ktorý začal brať aj manžel.

2017-11-21 13:38:55

Celadrin mi pomohol. Je mi päťdesiatjeden a po ránu som sa cítila dosť stuhnutá. Čo mi robilo starosti, nechcem, aby sa to zhoršovalo, keby som to neriešila, tak som hľadala možnosti a CELADRIN ma podľa popisu zaujal, tak som sa ešte pozrela na iné recenzie na netu. A objednala som si dvojmesačné dávku, pričom po týždni sa mi zdalo, že kolená a bedrá už fungujú lepšie, po dvoch mesiacoch je mi fajn.

2017-08-09 14:37:10

Produkt Celadrin Extra silný som brala a som veľmi spokojná, určite bud opäť užívať.

2017-06-21 07:26:56

Jedno balenie produktu Celadrin Extra silný som už zjedla a chystám sa kúpiť ďalšie, pretože len pri dlhodobom užívaní je vidieť výsledok a ja potrebujem novú chrupavku. Súčasne ním konský kolagén vo veľkých žuvacích tabletách s višňovou príchuťou. Po desiatich dňoch tohto používania som prestala celá chrumkať. Myslím, že súčinnosť oboch preparátov mi zabezpečuje môj pohyb bez bolesti, aj keď medzi kosťami nie je žiadna chrupavka a drú sa kosti o seba. Celadrin som si nasadila vo veľkej dávke 2-0-2. Cítim sa ošetreniach, ak to môžem takto nazvať. Mám v sebe veľkú vieru aj vôľu, pretože umelé koleno ešte naozaj nechcem. Na to je čas. Dúfam, že vám moje info aspoň k niečomu poslúži.

2017-04-25 13:11:07

Produkt Celadrin Extra silný som zakúpila pre svoju 70-tich ročnú mamičku, ktorá dlhšiu dobu trpela nepríjemnými bolesťami kolenného kĺbu. Cca po 2 týždňoch užívania tohto produktu jej bolesť úplne zmizla. Užíva ďalej podľa doporučenia. Môžem len odporučiť.

2017-04-19 09:41:49

Užívam Celadrin na kĺby ešte len krátko, ale mám dobrý pocit. Bolesti kĺbov sú menšie a tak budem v užívaní pokračovať.

2017-02-15 12:24:12

Užívala som dohromady tieto produkty Celadrin Locomotive a Celadrin Extra silný už raz, pred 6 mesiacmi a od budúceho mesiaca, po menšej pauze (4 mesiace) budem zase opakovať kúru. Po jej skončení budem zase pokračovať. Bola som s nimi v prvej kúre veľmi spokojná a do konca roka budem mať tie kúry dve za sebou. Bolesti sú len pri väčšej námahe, ale v menšom množstve, len cez deň. V noci bolesti necítim, spí sa mi dobre celé noci. Myslím, že to sú veľmi dobré prírodné produkty. Z toho, čo som všetko predtým užívala, sú určite najlepší. V liečbe budem ďalej pokračovať.

2016-10-21 13:54:49

Mám už dlho artrózu v pravom kolene a skutočne sa bolesti tohto kolena po 45 dennom užívaní Celadrinu znížili. Bohužiaľ sa mi súčasne veľmi zhoršila bolesť ľavého kolena, tak beriem Celadrin ďalej a uvidím, či mi opäť pomôže.

2016-10-19 12:18:55

Teraz užívam už druhé balenie Celadrinu a som veľmi spokojná. Recenzia na tento výrobok neklamali. Ak má niekto iný názor, má už kĺby v dezolátnom stave a tento preparát mu nemôže pomôcť. Na moje problémy s kolenom, ktoré bolo bolestivé po dlhých, niekoľkých kilometrových prechádzkach v rôznych terénoch, preparát zabral. Uvidím, čo sa bude diať, až dobier druhé balenie a dám si niekoľko mesiacov pauzu podľa inštrukcií.
HORE