Princípy ochrany súkromia na Prezdravie.sk

prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vašeho chovania na webe personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumiem“ alebo akýkoľvek odkaz mimo túto lištu súhlasíte tiež s využívaním cookies a predaním údajov o chovaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach

Získajte DOPRAVU ZADARMO s nákupom produktov Unios Pharma.
2 mesiace na vrátenie
Zákaznícky servis  [email protected] | +421 220 512 509
Menu

Recenzie, diskusie a skúsenosti:
Alavis ALAVIS ™ MSM pre kone 600 g

2019-03-08 18:30:49

Alavis užíva manžel, poradil mu to kamarát, ktorý si ho chvália, že mu pomohol na koleno. Manžel má artrózu kolena. Je mu 40. rokov a kamarátovi 50.rokov. Inak počujem samú chválu, užíva ho viac ľudí snáď než koní. Náš pes má taky problémy s kĺbmi, tak mu trošku sypeme do papuľky a neprotestuje. Tak ďakujeme majte sa krásne. S pozdravom K.

2018-01-18 07:00:58

Zhruba po 2 mesačnom užívaní Alavis u MSM som veľmi spokojný a pociťujem značnú úľavu od bolesti kĺbu kolena a ramena.

2017-11-23 11:24:43

Produkt ALAVIS ™ MSM pre kone som zakúpil pre svojho jedenásťročného kaukazského pastierskeho psa a prejavuje sa u neho znateľné zlepšenie pohybových schopností zadných končatín.

2017-11-23 08:13:54

Kúpila som ALAVIS ™ MSM pre kone 600 g pre moju 13,5letou hladkosrstý foxteriérku. Mala operáciu šľachy v kolene a pri jej veku už naozaj chodí ako babička. Priala som si hlavne, aby sa pohybový aparát ďalej nezhoršoval a aby nemala bolesti. Zdá sa, že táto požiadavka Alavis dobre plní. Za ma spokojnosť.

2017-10-02 11:16:03

Alavis užívame už druhú dávku a je to jediný prostriedok, ktorý skutočne pomáha. Manžel a moja spolupracovníčka má artrózu III.st. a ja reumatoidnú artritídu, tiež svoju dávku dostáva náš vlčiak - 7 rokov, ktorý má problémy s kĺbmi.

2017-10-02 11:08:16

Produkt Alavis MSM, ako ostatne z názvu vyplýva, je určený pre kone. Na odporúčanie známych som ho začala užívať ja. Zatiaľ asi cca 5 mesiacov. K jeho vyskúšanie som sa rozhodla preto, že ma bolela kolená. Nebolo to zatiaľ dramatické, ale citeľné áno. Môžem potvrdiť, že za tých zhruba 5 mesiacov cítim úľavu a kolená ma nebolí - zatiaľ. Takže môžem povedať, že ma pomohol a môžem ho odporučiť.

2017-09-11 12:09:25

Alavis užívam is priateľom a môžem povedať že určité zlepšenie sme cítili už počas týždňa, je to asi jeden z najúčinnejších liekov na kĺby.

2017-08-28 09:06:31

S Alavis em sme veľmi spokojní.

2017-08-18 13:00:33

K produktu Alavis nie je čo dodať, jednoducho perfektný.

2017-08-15 10:35:23

S výrobkom Alavis som veľmi spokojná a bol mi odporučený. Používam Alavis viac ako mesiac. Mala som veľké bolesti kolena a kĺbov na ruky, ktoré ustúpili. V používaní lieku budem aj naďalej pokračovať a všetkým odporúčam. Žiadne dostupné prípravky z lekárne mi nepomohli.