Princípy ochrany súkromia na Prezdravie.sk

prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vašeho chovania na webe personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumiem“ alebo akýkoľvek odkaz mimo túto lištu súhlasíte tiež s využívaním cookies a predaním údajov o chovaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach

Získajte DOPRAVU ZADARMO s nákupom produktov MedPharma.
2 mesiace na vrátenie
Zákaznícky servis  [email protected] | +421 220 512 509
Menu

Recenzie, diskusie a skúsenosti:
Alavis ALAVIS ™ Triple Blend Extra silný 700 g

2019-03-14 15:34:50

Alavis Triple Blend Extra silný 700 g je najlepší kĺbová výživa na trhu, bez nej by som nemohol zdvíhať veľké váhy. Samozrejme, keď človek nemá operatívne problém. Lepšie, než alavis je už len nadrolon, ale to je anabolická steroidné látka.
Mrzí ma, že alavis vyrobil výživu pre ľudí, ktorá je 3x až 4x drahšie, než alavis pre kone.

2019-03-14 14:32:51

Pomáha mi po dvoch mesačnom užívaní. Pozorujem o 50% zlepšenie.

2019-03-12 14:10:25

Je super, prestali ma bolieť kolená.

2019-03-11 13:33:08

Je mi 70 rokov a užívam alavis, hlavne preto, že mi chcú urobiť endoprotézu ľavého kolena, ktorú nechcem postúpiť. Užívala som najskôr alavis pre ľudí, teda slabšie a bolesť ustúpila úplne a potom som si spôsobila úraz, skôr podvrtnutie toho kolena a nastali znovu bolieť, a preto užívam teraz silný od vás, ktorý je lacnejšie ako v lekárni, preto som ho objednala u vás rozdiel je 300, -kč. zdena

2019-03-09 12:33:46

s produktom som už dlhodobo spokojná, vďaka Alavis u môžem opäť aktívne športovať a behať dlhé trate.

2019-03-09 11:11:24

Alavis užívame celá rodina ako prevenciu, tj manžel, ja a pes. Pôvodne som ho kúpila pre psa, pretože máme šteňa boxera a celkom rýchlo vyrástol vo veľkého hyperaktívneho psa a občas sa stávalo, že kríval. Teraz je mu 14 mesiacov a je naozaj divoký. Ja, som mala na pravej ruke nepohyblivý palec a než som sa dostala na rad u ortopéda, palec sa mi nielen rozhýbal, ale ani nebolel, takže nemal lekár čo liečiť a napísal mi už len rehabilitáciu. jitka

2019-03-08 17:35:16

Zatiaľ nemôžem povedať, asi to pomáha, snáď až po doužívaní celého balenia, Karel

2019-03-08 16:34:50

Je supr, som úplne spokojný :-) MH

2018-07-11 14:24:23

ALAVIS ™ Triple Blend Extra silný užívam už niekoľko rokov a povedal by som, že kĺbom pomáha, môžem zase behať takmer bez bolesti.

2017-12-21 10:40:48

S prípravkom Alavis som spokojná. Po užívaní 21 dní sa mi uľavilo. Odporúčam všetkým.