Doprava ZADARMO od 50,00 € | 2 mesiace na vrátenieZákaznícky servisinfo@prezdravie.sk|+421 220 512 509
0
0
Zázvorový likér
Zázvorový likér
Zázvorový likér

• 150 g zázvoru
• 8 polievkových lyžíc medu
• 1 pomaranč
• 1 citrón
• 0,5 l čistej vodky

Med so zázvorom a extraktom z citrónovej trávy 250 g
HoneyMix
Med so zázvorom a extraktom z citrónovej trávy 250 g
do 4.10. u vás
Zázvor v mede 250 g
Terezia Company
Zázvor v mede 250 g
do 4.10. u vás
Med zmiešaný kvetový lesný 400g
Jankar Profi
Med zmiešaný kvetový lesný 400g
do 7.10. u vás
Med kvetový Klas ik pastový 250 g
HoneyMix
Med kvetový Klas ik pastový 250 g
do 4.10. u vás
Zázvor sušený
Salvia Paradise
Zázvor sušený
do 13.10. u vás
Med so zázvorom a extraktom z citrónovej trávy 140 g
HoneyMix
Med so zázvorom a extraktom z citrónovej trávy 140 g
do 4.10. u vás
Zázvor kandizovaný 100 g
Wolfberry
Zázvor kandizovaný 100 g
do 4.10. u vás
Zázvorový likér

Zázvor bol už v staroveku považovaný za výnimočný koreň a jeho cena bola vtedy podobná ako pri zlate či striebre. Pre jeho liečivé schopnosti si ho ľudia cenia dodnes – už niekoľko tisíc rokov je zázvor nevyhnutnou súčasťou ázijskej kuchyne a tamojších tradičných spôsobov medicíny. 


Holá, holá - moribundus volá. Ale my mu šancu nedáme! Pomocou tohto lahodného zázvorového likéru sa totiž dá pred ním brániť tak účinne, že sa vám hneď vyhne oblúkom.

Zázvorový likér

Zázvor, pomaranč a citrón ošúpeme a nakrájame na tenké kolieska. Dáme ich do veľkého pohára, pridáme med a zalejeme všetko vodkou. Necháme obsah 3 dni lúhovať, potom ho scedíme a prelejeme do nejakého pekného pohára. Nakoniec túto dobrotu schováme do chladničky a každý večer popíjame jeden pohár.

TIP: Ďalšie recepty zo zázvoru

Domáci zázvorový med
Dobrota, ktorá vás zaručene zohreje a pomôže vám s chorobami či nevoľnosťami. Navyše si ju zvládne urobiť každý sám počas chvíle.


Budete potrebovať:
• 1 kg kvalitného medu 
• 2 ks citrónu
• 350 g čerstvého zázvoru (nakrájaného na plátky) 


Postup:
Zázvor a citróny ošúpeme a nakrájame na jemné plátky so šírkou zhruba 2 mm. Oboje potom vrstvíme do zaváracieho pohára a priebežne zalejeme kvalitným medom.

Autor: Dita Oškerová, Bylinkové snenie