Doprava ZADARMO od 55,00 € | 2 mesiace na vrátenieZákaznícky servisinfo@prezdravie.sk|+421 220 512 509
0
0

Raw jablková torta

Budeme potrebovať

Na 8 porcií (tortová forma o priemere 22 cm):

 

Korpus:

  • 110 g pohánkových vločiek
  • 100 g vlašských orechov
  • 200 g nesírených hrozienok
  • 100 g jabĺk bez jadrovníkov
  • 3 lyžice nepraženého kakaa
  • 1/2 lyžičky pravej škorice mletej

 

Krém:

  • 300 g jabĺk bez jadrovníkov
  • 100 g vlašských orechov
  • 2 lyžice medu
  • šťava z 1 citróna
  • 1/2 lyžičky pravej škorice mletej
  • vanilkový extrakt
  • 5 lyžíc kokosového oleja

 

Náplň:

  • asi 600 g jabĺk bez jadrovníkov nakrájaných na tenké plátky

 

Posýpka:

  • 80 g nasekaných vlašských orechov
Raw jablková torta

Postup

Suroviny na korpus rozmixujeme a vzniknutú lepkavú zmes rovnomerne natlačíme na dno tortovej formy. Ingrediencie na krém taktiež rozmixujeme, tentokrát čo možno najviac dohladka. Krémom jemne potrieme korpus a vyskladáme naňho vrstvu z plátkov jabĺk. Znovu natrieme krémom a pokračujeme vo vrstvení, dokým máme dosť krému. Trochu si ho necháme na záver na zakrytie poslednej vrstvy, ktorú zasypeme nasekanými orechmi. Tortu uložíme do chladničky zatuhnúť aspoň na dve hodiny.

Suroviny na tento recept

BIO Kokosový olej Premium 1000 ml
Bestseller
Allnature
BIO Kokosový olej Premium 1000 ml
pozajtra u vás
RBD Kokosový olej BIO 1000 ml
Wolfberry
RBD Kokosový olej BIO 1000 ml
pozajtra u vás
Hrozienka BIO 100 g
Wolfberry
Hrozienka BIO 100 g
pozajtra u vás