loading

Sonnentor Šafran nitky bio 0,5 g

Kód produktu: z7102

Sonnentor Šafran nitky bio 0,5 g

Dostupnosť:do 14.12. u vás
Cena:6,90 €

Do obľúbených

  • Dopravné už od 1,90 €. Blesková doba dodania ×

    Najlacnejšie dopravné
    Dopravné už nie je prekážkou! U nás je totiž dopravné už od 1,90 €.

    Doprava zdarma
    Urobiť si väčšiu radosť sa oplatí. Pri nákupe nad 50,00 € je totiž doprava úplne ZDARMA.

    3 spôsoby dopravy
    Vyberte si ten najmilší spôsob dopravy. K dispozícii vám je dodanie GLS, DHL Parcel a Uloženka v Bratislave.

  • Lehota na vrátenie 1 rok × Lehota na vrátenie 1 rok

    1 rok na vrátenie tovaru bez udania dôvodu
    Dostanete toľko času, koľko potrebujete. Počas 1 roka od obdržania balíčka nám môžete neporušený tovar bez udania dôvodu kedykoľvek vrátiť.

  • Bio produkt
  • Lekárska poradňa ZADARMOLekárska poradňa ZADARMO
SonnentorŠafran nitky bio 0,5 g186.47250000out_of_stock

Popis:

Šafran - "červený luxus" V súčasnej dobe je väčšinou známe, že šafran je najdrahším korením na svete. To tiež nie je divu: 150.000 krokusových kvietkov (asi toľko, koľko je na poli veľkom 2000 m2) je potrebné na získanie asi jedného kologramu sušeného šafránu.

Niekoľko málo červeno-oranžových nitiek úplne postačí k tomu, aby vaše pokrmy získali túto zemitú, ľahko ostrú chuť

. To, že je toto luxusné korenie súčasťou španielskeho národného pokrmu Paella, nemôže byť žiadna náhoda, veď Španielsko je predsa hlavný výrobca šafránového krokusu! Ale tiež talianskej risoto Milanese, orientálská zelenina Piława alebo provensálska Bouillabaisse žijú z chuti šafranu.

Šafran má ale tiež čo ponúknuť mlsounům: dezerty, sladký chlieb a pečivo s troškou červeného luxusu môžeme vrelo odporučiť. Tip: roztlčte nitky v mažiari a použite až ku koncu varenia. Ak pokrm obsahuje málo tekutiny, nechajte nitky šafranu najskôr uvoľniť v horúcej vode.

Značka:

Sonnentor

Prezerali ste tieto produkty

  • Sonnentor Šafran nitky bio 0,5 g
Lekárska poradňa zadarmox

Radi vám upravujeme ponuku na mieru, ale aby sme to zvládli, používame k tomu súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
OK Viac informácií

prvni