Čučoriedky celé mrazom sušené
Bez cukru
Bez laktózy
Vegan
Vege
Bez lepku
Popis & parametre
Šetrne lyofilizovanej plody čučoriedok plné antioxidantov pre zdravú hladinu cukru v krvi, pre zdravé trávenie, črevnú peristaltiku, cievy, zrak, vlasy, nechty.
Mrazom sušené čučoriedky majú vysoký obsah kyseliny listovej - folátov a vysoký obsah antioxidantov. Čučoriedky sú ďalej dobrým zdrojom jódu, mangánu, vlákniny aj vitamínu E a B5.
Sušenie mrazom (vákuové vymrazovania) čiže lyofilizácia je najšetrnejší spôsob spracovania ovocia.
Lyofilizované ovocie si zachováva až 90% obsahových látok, vitamíny, vzhľad, chuť i arómu čerstvého ovocia.
Tabuľka nutričných hodnôt:
Nutričné hodnoty v 100 g | |
Energetická hodnota | 1001 kJ / 239 kcal |
bielkoviny | 3,78 g |
tuky | 3,78 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
sacharidy | 69,03 g |
- z toho vláknina | 30,86 g (123,44%) * |
- z toho cukor | 38,08 g |
sodík | 0,01 g |
draslík | 496,58 mg (24,83%) * |
jód | 560 mikrogramov (373,33%) * |
mangán | 6,44 mg (322%) * |
železo | 4,76 mg (34%) * |
vitamín A |
. valign = "top" width = "307">
140 mikrogramov (17,50%) *
vitamín B2
0,21 mg (15%) *
vitamín B6
0,28 mg (20%) *
vitamín B5
0,91 mg (100%) *
vitamín C
116,48 mg (15,17%) *
vitamín E
22,05 mg (183,75%) *
Kyselina listová - folát
980 mikrogramov (490%) *
* ODD - Odporúčaná denná dávka pre potravinové doplnky stravy
Lyofilizované čučoriedky obsahujú vysoké percento vitamínu E, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom.
100% čučoriedky celé, mrazom sušené, bez prísad a konz
Upozornenie
Uchovávajte pri izbovej teplote, zabráňte styku so vzdušnou vlhkosťou. Starostlivo uzatvárajte.
Náš tip
V ponuke tiež nájdete Čučoriedka vňať , Čučoriedka plod BIO .
Zloženie
- antioxidant
- Normálny stav zraku
- Tvorba kolagénu v oku
- Normálna činnosť kapilárnych ciev a žíl - antioxidant
- Normálny stav žalúdočnej sliznice a sliznice tenkého čreva
- Trávenie - črevný tranzit
- Hladina cukru v krvi
- Metabolizmus glukózy, lipidov a bielkovín