Tamari - sójová omáčka 700 ml
Popis
Tradičný japonský výrobok Tamari na dochucovanie pokrmov bohatý na kvalitné
bielkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená zo
sójových bôbov a morskej soli. Niekoľko mesiacov fermentuje bez regulácie teploty,
potom sa lisuje a ďalej fermentuje prírodným spôsobom v drevených sudoch. Tamari
vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe Misa z tekutiny, ktorá sa pri fermentácii
misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sójových bôbov a jačmeňa,
ktorá sa používa ako korenie.
Obsah: 700ml
Lékarská poradňa
Objednávky a informácie
Podľa súčasnej legislatívy EU a byliniek a bylinných produktov nesmieme uvádzať podrobnejšie informávie, ktoré by v nás mohli vzbudiť dojem zdravotného alebo liečebného účinku bylín – i keď sa tieto bylinky používajú stovky rokov a pomohli miliónom ľudí. Nesmieme už uvádzať ani vedeckými výskumami preukázané účinky bylín, pokiaľ sa nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný liek.
My ale ctíme zdravý ľudský rozum a schopnost nájsť si informácie o bylinách vo verejne prísupných zdrojoch, napríklad na CELOSTNEJ MEDICÍNE