Vločky ražnej BIO 250 g
0,90 €
Bez cukru
Bez laktózy
Vegan
Vege
Bio produkt
Popis & parametre
Ražné vločky sa získavajú tak, že sa obilné zrno navlhčí v pare a potom sa lisuje. Dajú sa jesť nespracované, pridávajú sa ale aj do pečiva a používajú sa tiež pri varení. Vločky sú v biokvalite, pochádzajú teda z ekologického poľnohospodárstva.
Návod na prípravu: Varte 2 minúty v mlieku alebo rastlinnom nápojmi alebo len prelejte vriacou vodou a nechajte 10 minút odstáť. Cca 1 porcia: 50 g vločiek na 150 ml tekutiny.
Zloženie: Vločky ŽITNÉ *. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Kalorická hodnota / energie (na 100g): 1385 kJ / 328 kcal. Tuky: 2 g. Z toho nasýtené mastné kyseliny: 1 g. Sacharidy: 61 g. Z toho cukry: 2 g. Bielkoviny: 10 g. Soľ: 0.1 g
Upozornenie
Môže obsahovať (alergény): lepok
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%.
Legislatívne zaradenie: Mlynský obilný výrobok - vločky ..
Európska únia
Zloženie
- Normálna činnosť pečene