Princípy ochrany súkromia na Prezdravie.sk

prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vašeho chovania na webe personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumiem“ alebo akýkoľvek odkaz mimo túto lištu súhlasíte tiež s využívaním cookies a predaním údajov o chovaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach

2 mesiace na vrátenie
Zákaznícky servis  [email protected] | +421 220 512 509
Menu

Strouhanka Panko 500 g Wolfberry

Značka: Wolfberry
Ako používať Panko strúhanku Obaľovacia zmes podobná u nás používané strúhanke vytvára skvelú chrumkavú kôrku. Panko najčastejšie využívame pri príprave bravčového alebo hydinového peletovaného rezňa… Popis a parametre

Popis

Ako používať Panko strúhanku
Obaľovacia zmes podobná u nás používané strúhanke vytvára skvelú chrumkavú kôrku. Panko najčastejšie využívame pri príprave bravčového alebo hydinového peletovaného rezňa. Do Panka môžeme obaliť mäso, ryby, morské plody, huby či zeleninu. V Pank obaľujeme ako v klasickej strúhanke, teda v trojobale - hladkej múke, vajíčku a Paňko. Smažíme v rozpálenom oleji dozlatista.

V receptoch sa niekedy stretneme s výrazom Panko strúhanka. Ide o japonskú strúhanku, ktorá má úplne rovnaké využitie ako naša známa klasická strúhanka. Japonská Panko strúhanka má však hrubšiu štruktúru a tým vyzerá ako drobné vločky. Na rozdiel od českej strúhanky, ktorá sa pripravuje zo starších rožkov, sendviča alebo svetlého chleba, ktorý sa nechá preschnúť a potom sa rozmixuje najemno, sa Panko vyrába z čerstvého bieleho chleba a pomelie sa alebo strúha nahrubo. A čím je japonská strúhanka v kuchyni tak zaujímavá? Hneď z dvoch dôvodov. Po prvé pri vyprážaní nenasiakne zďaleka toľko tuku a za druhé je výsledný pokrm oveľa chrumkavejšie. Názov Panko je odvodený z portugalského či španielskeho prekladu slova chlieb (pán) a japonskej prípony -ko, ktorá znamená múku. Panko strúhanka sa vyrába po celom svete, najmä však v ázijských krajinách.

skladovanie
Panko strúhanku presuňte do nádoby s tesniacim viečkom a skladujte na suchom a tmavom mieste pri bežnej izbovej teplote do 20 ° C. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.

Zloženie

Strúhanka vyrobená z čerstvého bieleho chleba (pšeničná múka 96,8%, kvasnice 3%, soľ 0,2%).

Nutričné hodnoty v 100 g
Energetická hodnota: 1120 kJ / 270 kcal; Tuky: 0,2 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy: 53 g - z toho cukry 1 g; Vláknina 5,5 g, Bielkoviny: 9,8 g; Soľ: 0,2 g

Balenie

500 g

Náš tip

V našej ponuke nájdete aj ďalšie strúhanky .

Lékarská poradňa

Máte otázky k produktu?

Spýtajte sa odborníkov

Poradiť sa

Objednávky a informácie

Po-Pá: 8-19 h

So-Ne: 10-18 h

+421 220 512 509

[email protected]

Podľa súčasnej legislatívy EU a byliniek a bylinných produktov nesmieme uvádzať podrobnejšie informávie, ktoré by v nás mohli vzbudiť dojem zdravotného alebo liečebného účinku bylín – i keď sa tieto bylinky používajú stovky rokov a pomohli miliónom ľudí. Nesmieme už uvádzať ani vedeckými výskumami preukázané účinky bylín, pokiaľ sa nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný liek.

My ale ctíme zdravý ľudský rozum a schopnost nájsť si informácie o bylinách vo verejne prísupných zdrojoch, napríklad na CELOSTNEJ MEDICÍNE

dni
:
hodiny
:
minút
:
sekúnd